Proactief incassobeheer

Onbetaalde facturen pak je zo aan

Meer weten over onze aanpak? Laat uw gegevens na en wij nemen contact met u op.

Onbetaalde facturen

Zo pakken wij openstaande facturen aan

9

Betaalplan op maat voor hogere garantie op innen

Betaalplannen zijn een ideaal middel om betaling te bekomen maar toch ook begrip te tonen voor uw klant.

Cruciaal voor het slagen is de opvolging ervan. Lawcom beschikt over een digitaal platform waarmee betaalplannen zeer strikt worden opgevolgd. 

9

Professionele uitstraling van een incasso advocaat

Het substantiële onderscheid tussen Lawcom en een incassokantoor of gerechtsdeurwaarderskantoor, ligt niet in de tarifering  maar in de knowhow, de uitstraling voor de klant en uiteindelijk het hogere slagingspercentage

9

IOS procedure voor snellere invorderingen

Enkel een advocaat kan de IOS-procedure opstarten. Deze procedure biedt de mogelijkheid om korter op de bal te spelen én zinvoller, efficiënter en goedkoper uw openstaande facturen te innen.

“Sinds onze samenwerking met Lawcom en de implementatie van een betaalplan op maat leeft het merendeel van de debiteurs de afgesproken betalingstermijnen consequenter na.”

Onbetaalde facturen

Benieuwd hoe we ook uw incassobeleid kunnen optimaliseren? Wil u weten hoe tijd kunnen doen winnen en uw openstaande facturen kunnen recupereren? 

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Relevante artikels – zeker in tijden van COVID-19

Online incasso

Online incasso

LAWCOM draagt als advocatenkantoor efficiëntie hoog in het vaandel. Een doorgedreven informatisering vormt daarin de sleutel voor ons efficiënt incassobeleid. Online incasso staat centraal in ons klantenportaal, toegankelijk via de link op de site. De focus van online...

read more
Share This