Incasso

Wij houden uw bedrijf gezond!

 

Incasso van onbetaalde facturen? Samenwerken met een incassobureau verhoogt het slaagpercentage voor het invorderen van onbetaalde facturen met meer dan 70%

01. IOS procedure

Incasso met de IOS procedure maakt het niet langer noodzakelijk om te dagvaarden, enkel de tussenkomst van een gerechtsdeurwaarder en een incasso advocaat.

02. Incasso advocaat

Het slagingspercentage ligt hoger, een debiteur betaalt sneller na een brief van een incasso advocaat dan van een incassokantoor.

03. Invorderingen

Er zijn twee fases bij het invorderen van uw openstaande facturen: Minnelijke fase en gerechtelijke procedure. Incassobureau Lawcom behandelt beide.

Incasso advocaat

Voordelen van ons als partner voor uw incasso

LAWCOM incasso biedt zinvolle oplossingingen om snel, efficiënt en goedkoop over te gaan tot invordering van openstaande schulden, zodat uw bedrijf financieel gezond blijft.

 

  • Jarenlange expertise
  • Incassotarieven
  • Professionele uitstraling voor uw bedrijf
  • Nauwe samenwerking met vaste gerechtsdeurwaarders
  • Juridische opvolging door ons advocatenteam
  • Doorgedreven automatisatie waardoor wij grote volumes kunnen verwerken. (meer dan 35.000 dossiers per jaar!)
  • Hoog recuperatiepercentage
  • Transparantie en communicatie met onze klanten via een uniek klankenportaal

%

hoger slaagpercentage

%

efficiënter

Openstaande facturen

Experts voor invorderingen staan tot uw dienst

De dossierbeheerders hebben juridische ervaring. Sommigen van hen werkten voordien in een gerechtsdeurwaarderskantoor, andere advocatenkantoren of op de griffie. Ze hebben jarenlange ervaring in de communicatie met debiteuren. Bijgevolg beschikken ze over de kennis van zowel het minnelijke als het gerechtelijke debiteurenbeheer.

Het advocatenteam zorgt voor de juridische ondersteuning en de behartiging van de gerechtelijke procedures.

Daarnaast wordt het kantoor ondersteund door personeel in secretariaat en boekhouding en een eigen IT-afdeling die de continue werking van het kantoor verzekert. Elk project of elke cliënt waarvoor systematisch en voor grotere aantallen wordt ingevorderd, wordt bovendien gesuperviseerd door een projectleider.