Onbetaalde facturen

Start hier met ze te innen!

U laadt uw openstaande factuur op. Wij doen de rest!

Lawcom app store

Download de app

Ontbetaalde facturen innen was nog nooit zo gemakkelijk. Download de app, maak een foto of upload de factuur & wij doen de rest.

Simpel, eenvoudig en efficiënt

Laad hier uw onbetaalde factu(u)r(en) op.


  Lawcom incasso

  Meer dan een incassobureau

  Lawcom incasso is niet enkel een incassobureau, we zijn ook een advocatenkantoor. Dit biedt u het voordeel dat we u ook onmiddellijk te woord kunnen staan met juridisch advies.

  Het innen van onbetaalde facturen kan meestal op een vlotte manier verwerkt worden. Maar sommige gevallen vragen een expertise. Een extra juridische kijk. Dit is waar Lawcom het verschil maakt. Wij bieden u een veel ruimere ondersteuning en tonen zo onze meerwaarde.

  Onze tarieven?

  Een forfaitaire dossierkost
  + no cure no pay

  Een dossierkost van € 65 + 21% BTW.

  Verder wordt het ereloon als volgt berekend:

  • in geval van recuperatie : De van de debiteur gerecupereerde bedragen boven de hoofdsom (intresten, schadebeding, rechtsplegingsvergoeding, …) komen het kantoor toe als ereloon. Op dit ereloon is 21% BTW verschuldigd.
  • In geval recuperatie niet mogelijk blijkt wegens insolvabiliteit of faillissement van uw debiteur wordt slechts de dossierkost aangerekend van € 65 + 21% BTW.

  U betaalt dus nooit meer dan € 65 + 21% BTW op het ereloon.

  “Sinds onze samenwerking met Lawcom en de implementatie van een betaalplan op maat leeft het merendeel van de debiteurs de afgesproken betalingstermijnen consequenter na.”

  “Excellent expert counsel and very smooth & swift follow-up of our claim. Great result recovering our full invoice, and avoiding a probably long litigation process. Can only highly recommend their services.”