Online incasso

Dec 3, 2018 | Digitaliseren, In tijden van Covid19

LAWCOM draagt als advocatenkantoor efficiëntie hoog in het vaandel. Een doorgedreven informatisering vormt daarin de sleutel voor ons efficiënt incassobeleid. Online incasso staat centraal in ons klantenportaal, toegankelijk via de link op de site.

De focus van online incasso met behulp van ons klantenportaal ligt op het optimaal ondersteunen van onze klanten in twee onderdelen van de externe invorderingsprocedure:

  • efficiënt en transparant beheren van de follow-up van de interactie met de debiteur en cliënt
  • efficiënte dataoverdracht van de facturatie / ERP-software

De bedoeling van het platform is om u een zo transparant mogelijke tool te bieden. Geen vervelende telefoontjes dus naar de stand van het dossier, maar een “in real time follow up” van het dossier wanneer u dat wil.

Vanuit het platform wordt de u op volautomatische wijze geïnformeerd over de stand van zaken in het dossier, wordt alle gevoerde communicatie tussen de debiteur en het advocatenkantoor centraal bewaard, worden ontvangen betalingen direct gerapporteerd en is alle informatie permanent beschikbaar.

 

Online incasso: eenvoudig en efficiënt in gebruik

Daarnaast kunt u op een eenvoudige wijze uw dossier overmaken aan LAWCOM. De in te vorderen facturen worden online geüpload via het klantenportaal en het traject wordt opgestart. Zijn er meerdere facturen te innen of wordt u geregeld geconfronteerd met openstaande facturen? Het is perfect mogelijk om een Excel-sheet up te loaden.

 

Online rapporten

Online rapportering behoort eveneens tot de mogelijkheden. Gewoon inloggen en de rapporten, statistieken en grafieken raadplegen en genereren. Gezien de permanente beschikbaarheid van alle dossiergegevens, doet u ook dit wanneer u wenst. De rapporten bevatten gegarandeerd steeds de meest actuele informatie.

Standaard zijn er een aantal templates aangemaakt voor veel voorkomende rapporten, statistieken en grafieken. Verder is het mogelijk op het platform middels een uitgebreide rapporteringmodule handmatig gedetailleerde Excel-rapporten te genereren, waarbij alle relevante gegevens geëxporteerd kunnen worden. Assistentie nodig? Neem dan gerust contact met ons op.

Tenslotte kunnen we ook bijkomende, volledig gepersonaliseerde rapporten op maat ontwikkelen.

Share This